Jeg følger medieprogrammer og konferencer i Danmark og den arabiske verden, fx FN-topmødet om medier og ICT i Tunesien. Jeg har deltaget i netværker om medier og udvikling, bidraget til Danida’s mediestrategier, og for Cowi Consult skrev jeg strategipapir om lokale mediers rolle i folkelig oplysning i u-landene. Mit speciale om medier og demokrati indebar studier i Paris af UNESCO’s medieprogrammer.

 

Som EU-valgobservatør to måneder i Tunesien 2011 (efter de arabiske oprør) havde jeg ansvar for analyse af medierne: De tunesiske (statslige og private), fagforeninger, nyhedsbureauer, bloggere og de udenlandske medier (fx Al Jazeera). Rapporter til EU via jævnlige møder med TV- og radio-stationer, aviser og medie-organisationer.

Jeg har produceret radio og artikler om medier i verden: 

Yemen (P1/Panorama: Kvinder i Yemens medier), Marokko (P1/Panorama: Den frie presse har trange kår i Marokko), Tunesien (P1/Harddisken: It-sikkerhed i Mellemøsten), Afghanistan (P1/Orientering: Nødhjælps radio i Kabul), Burundi (Media Synergy gør op med hate speech) og  den arabiske verden (International Media Supports’ projekter). Jeg blev interviewet til P1/’Orientering’ om mediernes rolle i Cambodia.

Jeg kan tilbyde ‘udviklings-kommunikation’:

Strategier, awareness og kampagner for at udbrede budskaber om fx sundhed, menneskerettigheder, osv. til relevante målgrupper (kvinder, børn, minoriteter osv.) via relevante medier. Det handler også om advocacy og lobbyisme for at påvirke politiske aktører til at være opmærksomme på særlige gruppes forhold

Som EU-valgobservatør to måneder i Tunesien 2011 analyserede jeg medie-sektoren: De tunesiske (statslige og private medier), fagforeninger, nyhedsbureauer, bloggere og de udenlandske medier (fx Al Jazeera). Rapporter til EU via jævnlige møder med TV- og radio-stationer, aviser og medie-organisationer.